[战局实况] Curiosity...

威严

点数

白玉楼半灵

First: I am at university, so sorry for the English.
Second: I was just wondering if someone has tried to solo a round with 5AIs. {:4_88:}
大家说上次的签名太萌了... 换一个...
闪烁的晨露 该用户已被删除

威严

1万

点数

八百万神明

Kaguya

大雪春分永恒の妹样永恒の图书馆永恒の笨蛋永恒の西瓜

QQ
I am a pupil.
Cannot read

威严

点数

白玉楼半灵

受jing

http://www.touhou.cc/bbs/forum.php?mod=forumdisplay&fid=115
This is English Board
If you have any conception you will go there
so ...?

威严

点数

白玉楼半灵

Yeah, sorry for English, but actually I wanted to write it in Chinese.
Google Translate: 我只是想知道如果有人试图独奏了一轮5AIs,。
此外,从来没有人进入该部分的论坛
大家说上次的签名太萌了... 换一个...

威严

点数

白玉楼半灵

受jing

If you use by Kagiyama Hina
I think you will probably this solo of 5AIs

威严

点数

白玉楼半灵

jing394 发表于 2012-9-12 22:30
If you use by Kagiyama Hina
I think you will probably this solo of 5AIs

The problem is that you will be attacked from two sides.
And you are going 1 vs 3.
They will destroy your shrine before you even get to destroy one tower.
Accept Challenge?

问题是,你会从双方的攻击。
你要1比3。
他们会毁掉你的神龛前,你甚至可以摧毁一个塔。
接受挑战吗?

威严

点数

白玉楼半灵

受jing

TProject 发表于 2012-9-13 05:34
The problem is that you will be attacked from two sides.
And you are going 1 vs 3.
They will des ...

THD has mid 5V5 mode And you have this choice by mid 5V5 OR站个痛模式
I think go to Normal mode 1V5(叶问) is a bad idea for everyone.....QAQ

威严

点数

白玉楼半灵

jing394 发表于 2012-9-12 22:43
THD has mid 5V5 mode And you have this choice by mid 5V5 OR站个痛模式
I think go to Normal mode  ...

我还是用手机回答吧,毕竟是中文论坛。。。
其实只是挑战所有触手们来一个正常1vs5AI,看看他们能不能赢。
如果赢的话,真想看看那个Replay。

威严

点数

白玉楼半灵

受jing

TProject 发表于 2012-9-13 05:47
其实只是挑战所有触手们来一个正常1vs5AI,看看他们能不能赢 ...

你也知道不可能了 金钱上和人物上差距太多 3路乱跑不可能守得下来的 你还是洗洗睡吧
所以我说了推荐去使用中路5V5 叶问不是什么好事情 而且你在普通模式刚出来的时候只有850 起码中路5V5还可以有1350

威严

点数

白玉楼半灵

受jing

TProject 发表于 2012-9-13 05:47
其实只是挑战所有触手们来一个正常1vs5AI,看看他们能不能赢 ...

And if you have problem with THD Plz go to the English Board ↓
http://www.touhou.cc/bbs/forum.php?mod=forumdisplay&fid=115
그리고 무슨 문제가 있으면 거기 영어판 가세요.컴퓨터 때문에

威严

点数

白玉楼半灵

jing394 发表于 2012-9-12 22:51
你也知道不可能了 金钱上和人物上差距太多 3路乱跑不可能守得下来的 你还是洗洗睡吧
所以我说了推荐去使 ...

嗯,我的确没达到那水平,但是我旁边有一个萌将,已经达到了,所以我想看看还有没有其他人。

威严

点数

白玉楼半灵

jing394 发表于 2012-9-12 23:03
And if you have problem with THD Plz go to the English Board ↓
http://www.touhou.cc/bbs/forum.ph ...

好啦,我知道我错了,没有必要这样嘛~~

威严

点数

白玉楼半灵

受jing

TProject 发表于 2012-9-13 06:08
好啦,我知道我错了,没有必要这样嘛~~

{:4_97:}难得有槽当然吐个痛

威严

点数

白玉楼半灵

LoLiKCZ 发表于 2012-9-12 23:17
左东方不败,中闫芳大妈,右柳龙拳
请问,这三个谁最厉害
不要质疑,中间那个就是鱼头现在的头像

我智商太差了,压根没看懂你这些话的意思。。。